Om Galleriet

Dansk Kunstgalleri har med mere end 30 års erfaring, specialiseret sig inden for køb og salg af original dansk kvalitetskunst. Galleriets udvalg er bredt og stort, inden for samtlige stilarter, fra guldalder, ekspressionisme, impressionisme, realisme, naturalisme, modernisme, surrealisme til moderne abstrakt samtidskunst. Især med interesse for dansk billedkunst. Her på hjemmesiden er et overblik over hvad galleriet formår.

30 års erfaring i branchen, giver en god fornemmelse for billedkunst, samt et godt netværk inden for den etablerede kunstverden. Det kan, hvis håndværket er i orden, altid betale sig at investere i gode malerier af etablerede og dygtige kunstnere. Men vigtigst af alt, man skal huske at købe kunst med hjertet. 

Galleriets Historie

I 1986 startede Christian Hansen galleriet, der dengang hed “Det Lille Galleri”. Egentlig var det en hobby, i starten, sideløbende med et sælgerjob. Lageret voksede hurtigt fra garagen og kælderen, ind i stuen, hele vejen rundt på væggene.- og vist også over til naboen. Har man en garage, kan den som bekendt blive starten på at udleve en drøm. 

Det greb om sig og galleriet blev til en god forretning. Der er blevet flyttet, stadig til større lokaler. I dag ligger galleriet centralt for indfaldsvejene i Vejle. Dansk kunstgalleri har også slået rødder i Nykøbing Mors og Løkken, Nordjylland. 

Se lokationer og åbningstider Klik her

Dansk Kunstgalleri Oerstedsgade 27 Vejle 2022